Luk
 

Om os

Vi lever i en stresset tid hvor man hurtigt mister overblik og dybde i sit liv. Mange får følelsesmæssige forstyrelser, det kan terapi samt healing bla. rette op på. Jeg arbejder med udvikling af ´Det højere selv´, ´Det indre barn´ kernen og selvet centrum. Vi...
Jagt og Fiskerimagasinet Jagt og Fiskerimagasinet Jagt og Fiskerimagasinet Jagt og Fiskerimagasinet
 
Opret din forretning her
Få en personlig profilside til din forretning
og bliv set af flere tusind forbrugere.
store business image Få en personlig profilside til din forretning og bliv set af flere tusind forbrugere. Som forretningsdrivende, har du mulighed for at udnytte vores tjenester til at øge dit salg? Se mere her.
Internettet er vejen frem, hvis man vil overleve i detailhandlen. At drive forretning i dag er ikke som for 10 eller 30 år siden. Det er blevet mere krævende og kræver flid og åbenhed over for nye tiltag. Husk på, at forbrugerne er forretningernes levebrød, og via Shopping-Street vil i blive set af tusindvis af individuelle besøgende, med gode muligheder for salg.

Derfor er man nødt til, at studere forbrugernes adfærd. Nutidens forbrugere er et utilregneligt, illoyalt og evigt pristjekkende folkefærd.
Detailhandlen afprøver ofte nye salgsmuligheder men tager ikke internettets potentiale seriøst nok. Nettet sælger ikke kun lokalt men landsdækkende og globalt.

Det vil sige, at du pludselig vil have meget større sandsynlighed for at få afsat dit produkt eller markedsført din forretning via os, da vores kompetence ligger i markedsføring og salg. Shopping Street ApS hjælper dig med at få afsat dine produkter med vores store kendskab til markedet og e-commerce.

Husk på, at det kræver stor trafik, konkurrencedygtige priser eller unikke produkter, hvis din forretning skal have succes. Forbrugerne søger dybere og mere meningsfyldte oplevelser. Det er ikke kun selve produktet, men hele oplevelsen, der er vigtig for forbrugerne. Det betyder, at hvis de finder dine produkter hos os interessante, så vil de højst sandsynligt også komme forbi din fysiske butik en dag. Derfor er det vigtigt at have vores e-shop tilknyttet til din forretning, så alle dine produkter bliver set.

Hvilke fordele får du med en profilside?

  • Du får en personlig profilside med eget login. Dvs. din helt egen forretningsprofil.
  • Din profilside vil blive optimeret på søgemaskinerne, og opnå en god placering på Google.
  • Du vil kunne uploade dine produkter, billeder, tekster m.m. så forbrugerne kan se hvad du sælger.
  • Tilføj nøgleord og tags m.m. for at blive mere synlig på søgemaskinerne.
  • Vi kan hjælpe dig med at sælge dine produkter via vores E-shop, så du kan opnå en merindtægt.
  • Forbrugerne skal vide hvem du er og hvad du har at tilbyde dem. Via Shopping-Street gøres din forretning mere synlig og indbydende.


Vi kan tilbyde skræddersyet marketing via vores sites og tjenester, skriv til os og fortæl os lige netop hvad din forretning har behov for. Skal vi promovere et af jeres nye produkter eller tilbud kan det gøres på flere måder, så som nyhedsbreve, konkurrencer, bannere, artikler og mange andre. Vi har meget mere at byde på, men hvis du vil vide mere og modtage en oversigt over vores pakkeløsninger og priser for disse, bedes du kontakte os. Så vil vi kunne fortælle dig mere om alle de fordele du får ved at blive en del af Shopping-Street.
Skriv til Advertising@Shopping-Street.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Shopping Street ApS
We give more life to your shop

Jagt og Fiskerimagasinet

Åbningstider:

Mandag09.30 - 17.30

Tirsdag09.30 - 17.30

Onsdag09.30 - 17.30

Torsdag09.30 - 17.30

Fredag09.30 - 18.30

Lørdag09.30 - 14.00

SøndagLukket

 

Betalingsformer

Visa Electron Visa Master Card Maestro Card Dankort
 
Jagt og Fiskerimagasinet

Jagt og Fiskerimagasinet

Jagt og Fiskerimagasinet blev startet af Johan Ludvig Svendsen i september 1921 og var således den første butik i landet med jagt- og fiskeriartikler som sortiment. Johan Ludvig Svendsen var landskendt for sit forfatterskab af bøger omhandlende temaer som jagt, jagthunde og fiskeri.

Om Jagt og Fiskerimagasinet

Idag som tidligere er alle ansatte specialister på hver deres område, med en masse praktisk viden om produkter osv. En viden vi lader Dem komme tilgode når De handler hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme ned i vores butik.